Verleende omgevingsvergunning, Verlengde Oude Utrechtseweg 2A 3766MG Soest, vergunning brandveilig gebruik VV Hees voor buitenschoolse opvang

De gemeente heeft op 29-08-2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 682143 voor een omgevingsvergunning voor het vergunning brandveilig gebruik VV Hees voor buitenschoolse opvang op locatie Verlengde Oude Utrechtseweg 2A 3766MG Soest. De vergunning is toegekend en is verzonden op 29-08-2024.

Inzage

Wilt u het besluit en de bijbehorende stukken inzien, vult u dan via soest.nl/contact een contactformulier in waarbij u het adres en zaaknummer vermeldt.

Kunt u onze website niet bezoeken? Neemt u dan contact op via het algemene telefoonnummer van de gemeente Soest, (035) 6093411. Houdt u ook dan het zaaknummer bij de hand? Dan kunnen wij u beter van dienst zijn.

 

Procedure

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u, als u belanghebbende bent, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden beroep instellen bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Utrecht, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht.

In uw ondertekende beroepschrift geeft u aan waarom u het niet eens bent met het besluit en wat naar uw mening de beslissing van de rechter zou moeten zijn.

Het besluit treedt een dag na de afloop van de beroepstermijn in werking. Als er binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan treedt de vergunning niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Als het besluit onomkeerbare gevolgen voor u heeft kunt u de rechter vragen om een voorlopige voorziening. U vraagt de rechter dan om de inwerkingtreding van het besluit verder uit te stellen. De rechter zal uw verzoek om voorlopige voorziening alleen toewijzen als hij vindt dat er sprake is van onomkeerbare gevolgen, spoedeisend belang en serieuze aanwijzingen van fouten in het besluit. Een verzoek om voorlopige voorziening heeft alleen kans op succes als u ook beroep instelt tegen het besluit. Aan het indienen van een beroepschrift of verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. De hoogte van deze kosten kan variëren. Op www.rechtspraak.nl vindt u meer informatie.

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via postbus2000@soest.nl of telefoonnummer (035) 6093411.

Naar boven