Kennisgeving besluit op de besluit omgevingsvergunning, Eltensestraat 8, 6922JB Duiven

De gemeente heeft op 26 augustus 2024 een besluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor ventilatie- en koelingsysteem volgens SUVIS t.b.v. Candea College met zaaknummer Z2024-00000845 op locatie Eltensestraat 8, 6922JB Duiven. De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

Dit besluit gaat over het vergunnen van een activiteit die niet past binnen het nu geldende Omgevingsplan. Daarom wordt een zogenaamde BOPA-vergunning verleend voor deze activiteit. De gemeente zal deze BOPA (Buitenplanse OmgevingsPlan Activiteit) op een later tijdstip nog moeten verwerken in het Omgevingsplan. Zie voor meer details hierover artikel 16.64a lid 2 van de Omgevingswet.

Deze BOPA wordt verleend voor het afwijken van de maximale bouwhoogte op dit perceel.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn op afspraak in te zien op het gemeentehuis.

Procedure

Tegen het besluit kunt u bezwaar maken. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar schriftelijk richten aan omgevingszaken Duiven, postbus 6, 6920 AA te Duiven. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken en eindigt op 7 oktober 2024. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via omgevingsvergunning@1stroom.nl of telefoonnummer 088-695 3000.

Naar boven