Definitief besluit Wet bodembescherming ‘’, Griftdijk Noord 24 Lent

Greenhouse Advies B.V. heeft gemeld dat sanering van de bodem in Griftdijk Noord 24 Lent is afgerond. Ter plaatse is een immobiele verontreiniging met asbest gesaneerd. De sanering heeft bestaan uit het weggraven en afvoeren van de verontreinigde grond. Met monsters is de kwaliteit van de achtergebleven grond gecontroleerd. Er is gegraven tot een diepte van maximaal 0,4 m-mv. In totaal is 20 ton grond afgevoerd.

De conclusie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen heeft is dat de sanering is uitgevoerd zoals dat in de regeling uniforme saneringen is beschreven. Het college heeft ingestemd met het evaluatieverslag.

Inzage

U kunt het besluit en de erbij horende stukken inzien via onderstaande snelkoppelingen vanaf 4-9-2024 Ze kunnen ook digitaal worden ingezien bij de gemeentelijke informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 in Nijmegen. Er is een bezwarentermijn van 6 weken vanaf 4 september 2024.

Bezwaar

Belanghebbenden die het niet eens zijn met ons besluit kunnen in deze periode een bezwaarschrift indienen.

Als u bezwaar wilt maken, moet u het bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen, t.a.v. Afdeling Juridische Zaken, team rechtsbescherming (VJ50), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen. U kunt een bezwaarschrift ook digitaal indienen. Dat kan via een webformulier op de website van de gemeente Nijmegen (www.nijmegen.nl). Voor het indienen van een digitaal bezwaarschrift heeft u een DigiD nodig.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

- Uw naam en adres;

- de datum;

- tegen welk besluit u bezwaar maakt;

- waarom u bezwaar maakt;

- ondertekening bezwaarschrift.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Broekman van Bureau Archeologie en bodemkwaliteit, telefoonnummer (024) 329 2434.

Snelkoppelingen naar het besluit en de onderliggende de stukken:

- Melding: https://www.odregionijmegen.nl/vergunningenpagina/download/D240674554

- Besluit instemming evaluatieverslag bodemsanering: http://www.odregionijmegen.nl/vergunningpagina/download/D240739784

Naar boven