Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Wagenstraat 66 a en b” te Wagenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drimmelen maken bekend dat de gemeenteraad op 27 juni 2024 het bestemmingsplan “Wagenstraat 66 a en b” te Wagenberg gewijzigd heeft vastgesteld.

Met het gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan wordt de uitbreiding van het bestemmingsvlak en de functiewijziging naar een niet-agrarisch bedrijf met de bestemming “bedrijf” en functieaanduiding “transportbedrijf” voor Cees Rasenberg Transport aan de Wagenstraat 66 A/B te Wagenberg mogelijk gemaakt en daarmee de feitelijke situatie te legaliseren. De wijziging heeft onder andere betrekking op een uitbreiding van de landschappelijke inpassing en daarmee inperking van de bedrijfsbestemming en uitsluiting van het Zeggestraatje als ontsluitingsweg.

Inzien?

Dat kan vanaf 6 september 2024 tot en met 17 oktober 2024:

  • 1.

    · Het plan op te zoeken via de landelijke website www.omgevingswet.overheid.nl. Bovenaan de website klikt u op ‘Regels op de kaart’, klik nogmaals op ‘regels op de kaart’. Via het tabblad ‘Document zoeken’ kunt u zoeken op de plannaam “Wagenstraat 66 a en b” of het plannummer: NL.IMRO.1719.0bp23wagenstr66ab-vg01.

  • 2.

    In de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made.

Behalve het bestemmingsplan kunt u ook het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad bekijken.

Beroep instellen?

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het genomen besluit. U kunt alleen in beroep gaan als u belanghebbende bent.

Het beroepschrift moet binnen de hierboven gestelde termijn gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Wanneer treedt het besluit in werking?

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 18 oktober 2024. Dit is de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken.

Heeft u op tijd beroep ingesteld en wilt niet dat het besluit in werking treedt. Dan moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan pas in werking nadat op uw verzoek is beslist. Voor de behandeling van een beroep/voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.]

Made, 5 september 2024

Burgemeester en wethouders van Drimmelen

Naar boven