Aanvraag omgevingsvergunning voor Rivierdijk 78 Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor locatie Rivierdijk 78, 3372BH Hardinxveld-Giessendam. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • Bouwactiviteit (omgevingsplan)

  • technische bouwactiviteit

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000095.

Waarom wordt dit bericht gepubliceerd?

De gemeente Hardinxveld-Giessendam laat u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer wordt er een besluit genomen?

De aanvraag voor een vergunning is ontvangen op 15 juni 2024 en daarover wordt uiterlijk 11 augustus 2024 een besluit genomen. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Hardinxveld-Giessendam een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de omgevingsvergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Hardinxveld-Giessendam en vragen naar team Omgevingszaken. Dit kan via het telefoonnummer 14 0184. U kunt dan ook een kopie vragen van de aanvraag.

Naar boven