Maatwerkvoorschriften Vuurwerkbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op 6 juni 2024 hebben besloten om op basis van het Vuurwerkbesluit maatwerkvoorschriften te stellen voor:

Tuincentrum Coppelmans Veldhoven B.V., gelegen aan de Schooterweg 34 en 39 te Velhoven. De maatwerkvoorschriften hebben betrekking op het toepassen van kleefmagneten op de deuren van de bufferbewaarplaats en bewaarplaats voor consumentenvuurwerk.

Het betreft voorschriften in aanvulling op of ter invulling van de voorschriften die gelden op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer in het belang van de bescherming van het milieu. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met mevrouw J. Aarts van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0369.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u op verzoek inzien. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, Postbus 10.101, 5500 GA Veldhoven.

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na de bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking voor het besluit. Er bestaat daarom de mogelijkheid om, als een bezwaarschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzieningenrechter (sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch). Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Aan deze procedure is het kenmerk Z-2023-016914 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden bij contact met de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant.

 

Naar boven