Geesbrug - Twaalf Ellenweg 12: wijzigen voorschriften

Ontwerpbesluit - wijzigen voorschriften (uitgebreide procedure)

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het voornemens is voorschrift 3 uit de volgende omgevingsvergunning in te trekken:

 

- Twaalf Ellenweg 12, 7917 TN Geesbrug: voor het realiseren van een overdekte uitloopruimte van de bestaande pluimveestallen.

Het betreft het intrekken van een voorschrift ten aanzien van onderdruk in de uitloop. Het intrekken van dit voorschrift leidt niet tot nadelige milieueffecten. Verzenddatum besluit: 30 november 2021

 

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien met ingang van 20 augustus 2024 bij het gemeentehuis van de gemeente Coevorden. Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak om stukken in te zien en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de Externe link:contact pagina van onze website.

 

De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

 

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit inbrengen.

U richt uw zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. U kunt uw zienswijze ook online doorgeven.

 

Zaaknummer RUDD Z2021-010897

 

Naar boven