Ter inzagelegging van de ontwerpverordening tot eerste wijziging van de Afvalstoffenverordening gemeente Coevorden 2024.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden hebben op 16 juli 2024 de ontwerpverordening tot eerste wijziging van de Afvalstoffenverordening gemeente Coevorden 2024 vastgesteld voor inspraak.

De ontwerpverordening tot eerste wijziging van de Afvalstoffenverordening gemeente Coevorden 2024 met aanvullende documenten liggen vanaf 19 augustus 2024 tot 30 september 2024 ter inzage. De documenten zijn digitaal beschikbaar als bijlagen bij dit gemeenteblad.

De stukken liggen daarnaast gedurende de terinzageleggingstermijn op werkdagen op het gemeentehuis aan Kasteel 1 te Coevorden.

U kunt op verschillende manieren uw inspraak indienen:

Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden gemotiveerd een zienswijze over de ontwerpverordening indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijke inspraakreactie.

  • U kunt uw zienswijze per mail delen via info@coevorden.nl 

  • Schriftelijke zienswijzen per brief kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden;

  • Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met Babette Swama-Kuper via info@coevorden.nl

Coevorden, 16 juli 2024.

Burgemeester en wethouders van Coevorden

de secretaris, mw. K. Cornelissen

de burgemeester, dhr. R. Bergsma

Naar boven