Aankondiging start selectieprocedure pachtgronden gemeente Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer geeft sinds enkele jaren haar agrarische gronden uit via een openbare inschrijving. Ook dit jaar vindt er weer een selectieprocedure plaats. Afhankelijk van de ligging van de grond, kunt u de beschikbare grond pachten voor 1 of 4 jaar.

De selectieprocedure verloopt dit jaar via www.pachtgrond.nu

Hack Rentmeesters organiseert dit jaar de openbare selectieprocedure. De beschikbare gronden worden daarom aangeboden via hun platform www.pachtgrond.nu. U kunt zich via dit platform voor de beschikbare gronden inschrijven. In de brochures van de beschikbare gronden zetten we zo veel mogelijk informatie. Zo leest u in deze brochures andere over de pachtvoorwaarden en de voorwaarden voor selectie en gunning.

Houd voor de start van de selectieprocedure de website www.pachtgrond.nu vanaf half augustus 2024 in de gaten

Vanwege technische redenen is het helaas nog niet bekend op welke datum de openbare selectieprocedure precies kan starten. Wij verwachten dat de beschikbare gronden tussen half augustus 2024 en begin september 2024 op de website www.pachtgrond.nu zichtbaar zijn. Wij raden u aan deze website goed in de gaten te houden.

Heeft u behoefte aan meer algemene informatie over de pachtronde?

Op de website van gemeente Haarlemmermeer https://haarlemmermeergemeente.nl/pachtbeleid vindt u meer algemene informatie over de pachtronde. Hierop plaatsen wij bijvoorbeeld updates over de pachtronde, maar vindt u binnenkort ook een overzicht van de pachtvoorwaarden en de voorwaarden voor selectie en gunning die de gemeente deze selectieprocedure toepast.

Naar boven