Gemeente Son en Breugel verleende omgevingsvergunning voor kappen 1 eikenboom aan de Bazelstraat 11 5691DD Son en Breugel:

Burgemeester en wethouders van Son en Breugel hebben een omgevingsvergunning verleend voor:

Omschrijving: kappen 1 eikenboom Bazelstraat 11

Locatie: de Bazelstraat 11 5691DD Son en Breugel

Zaaknummer: 08482260175

Datum verleend: 08-08-2024

De vergunning is vanaf de datum van het besluit in te zien. Het besluit treedt in werking vier weken sinds de dag van bekendmaking. Tegen desbetreffend besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking (verzenddatum) van het besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk bezwaar maken bij het College van burgemeester en wethouders van Son en Breugel, Postbus 8 5690 AA Son en Breugel

Als u de omgevingsvergunning wilt inzien, kunt u de stukken digitaal opvragen via het e-mailadres vergunningen@sonenbreugel.nl. U ontvangt dan ook contactgegevens voor eventuele verdere vragen.

Tevens kan voor deze vergunning bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 70584, 5201 CZ 's-Hertogenbosch, een verzoek worden gedaan een voorlopige voorziening te treffen. Het bezwaarschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning namelijk niet. Als tegelijk met of na het indienen van een bezwaarschrift, doch binnen vier weken na bekendmaking van het besluit, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven