Kennisgeving inspraakprocedure ontwerp Algemene subsidieverordening Leidschendam-Voorburg 2026

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg heeft op 9 juli 2024 ingestemd met de ontwerp-Algemene subsidieverordening Leidschendam-Voorburg 2026. De Algemene subsidieverordening geeft een kaderregeling voor het subsidieproces, die voor alle soorten subsidies van een gemeente toepasbaar is. Activiteiten die voor subsidie in aanmerking komen staan daar niet in.

 

De ontwerp-verordening wordt door het college vrijgegeven voor inspraak van 1 augustus tot en met 8 september 2024. Tijdens de inspraakperiode kunnen inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg en organisaties/instellingen die subsidie ontvangen van de gemeente Leidschendam-Voorburg schriftelijk een zienswijze indienen op de ontwerp- verordening. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam, onder vermelding van ‘inspraak ontwerp-Algemene subsidieverordening Leidschendam-Voorburg 2026’. Dient u uw zienswijze liever digitaal in, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier via www.lv.nl/contact.

 

De volledige ontwerp verordening kunt u vinden op www.lv.nl/inspraakprocedures. Ook ligt deze gedurende de inspraakperiode ter inzage in het Servicecentrum in Leidschendam.

 

Alle inspraakreacties worden gebundeld en verwerkt in een inspraakverslag. Dit verslag wordt samen met de definitieve Algemene subsidieverordening Leidschendam-Voorburg 2026 in het vierde kwartaal van 2024 ter vaststelling aan de gemeenteraad voorgelegd. Indieners van een inspraakreactie worden persoonlijk geïnformeerd. Indien daar aanleiding toe is, zal de ontwerp-verordening worden aangepast naar aanleiding van de inspraakreacties.

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders Leidschendam Voorburg d.d. 9 juli 2024,

R.J. den Haan, M.W. Vroom

secretaris, burgemeester

Naar boven