Overig, tegenover 1e Van der Kunstraat 288 te Den Haag

Algemene informatie

Tijdens een controle op 7 juli 2024 omstreeks 14:23 uur heeft een gemeentelijk toezichthouder van het bedrijfsonderdeel Handhavingsorganisatie van de Dienst Stadsbeheer geconstateerd dat een kledingcontainer op de openbare weg is geplaatst. Dit is in strijd met artikel 2:10 lid 1 van de Algemene plaatselijke verordening voor de gemeente Den Haag en met artikel 6 lid 1 van het Afvalstoffenverordening 2010 Den Haag 2018. Wij verzoeken de eigenaar van de kledingcontainer deze te verwijderen en contact op te nemen met het Team Bestuurlijke Handhaving, te bereiken via het telefoonnummer 14-070 of e-mail: SBHAPV@denhaag.nl. indien de kledingcontainers na de publicatietermijn wederom wordt geconstateerd, zal deze worden verwijderd. De kledingcontainer wordt dan tijdelijk opgeslagen, getaxeerd en uiteindelijk vernietigd. De kosten die wij moeten maken en die verbonden zijn aan de toepassing van de last onder bestuursdwang op grond van artikel 5:25 van de Algemene wet bestuursrecht zullen geheel op de overtreder worden verhaald.

 

Ons kenmerk: HGO2401210

Stadsdeel:

Locatie(s)

tegenover 1e Van der Kunstraat 288

Ontvangstdatum aanvraag:

22 juli 2024

Locatie van de getoonde markers op de kaart

De activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.

Meer informatie?

Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.

Naar boven