Gemeente Heusden –Geweigerde Omgevingsvergunning Polderweg 4, 5256 PT, Heusden

 

Besluit

Het college van Heusden heeft op 16 juli 2024 de omgevingsvergunning voor de volgende activiteiten geweigerd:

  • bouwen: verbouwen/veranderen (bedrijfs)woning. Op grond van artikel 2.1, lid 1, onder a van de Wabo;

  • ruimte: handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening: verbouwen/veranderen (bedrijfs)woning. Op grond van artikel 2.1, lid 1, onder c van de Wabo.

 

Het kenmerk van deze geweigerde omgevingsvergunning is 1518585.

 

Inzage

De geweigerde omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 25 juli 2024 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden digitaal inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. De stukken zijn digitaal ook raadpleegbaar via www.heusden.nl .

 

Beroep

Met ingang van de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd kan daartegen beroep worden aangetekend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of die niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (met name ook tegen welk onderdeel van het besluit het beroep zich richt). Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Theo de Kleijn van het cluster Omgevingsvergunningen van de gemeente Heusden, telefoon: (073) 513 1789.

Naar boven