Vaststelling omgevingsvergunning Prins Bernhardlaan 3a

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een woning op het perceel Prins Bernhardlaan 3a te Enkhuizen.

Het besluit is ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp daarvan niet gewijzigd.

Ter inzage

Dit plan met bijbehorende stukken ligt voor een ieder vanaf 27 juli 2024 voor zes weken ter inzage. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

 

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/ onder identificatienummer: NL.IMRO.0388.OVPrBernhardln3A-VG01

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis van Enkhuizen, Hoogstraat 11, 1601 KT Enkhuizen. Hiervoor kunt u tijdens de openstelling van het gemeentehuis een afspraak maken met een medewerker van het team ruimtelijke ordening, telefoonnummer: 0228-352352 of via www.enkhuizen.nl.

Beroep

Vanaf 28 juli 2024 kan een belanghebbende gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage of via https://www.raadvanstate.nl/overrvs/bestuursrechtspraak/hoger-beroep/.

Naar boven