Ontwerpbeschikking Wet geluidhinder, Herenstraat 23 - 25 A te Wateringen

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens burgemeester en wethouders van gemeente Westland bekend dat het voornemen bestaat om hogere waarde(n) geluid vast te stellen vanwege wegverkeerslawaai, voor vier woningen op de locatie Herenstraat 23 - 25 A te Wateringen.

Inzage en zienswijze

De ontwerpbeschikking en de relevante documenten liggen vanaf 27 juli 2024 tot en met 6 september 2024 ter inzage. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren brengen.

Een schriftelijke zienswijze moet het zaaknummer 01109362, naam en adres van de indiener en de datum bevatten en kan worden gezonden aan Omgevingsdienst Haaglanden, Postbus 14060, 2501 GB Den Haag, of via e-mail: vergunningen@odh.nl.

Voor informatie over het inzien van de ontwerpbeschikking en de relevante documenten verwijzen wij naar de gemeente Westland. U kunt uw verzoek mailen naar: bouwarchief@gemeentewestland.nl.

Op 1 januari 2024 is de Omgevingswet in werking getreden. Voor deze procedure geldt op grond van overgangsrecht nog het oude recht, in dit geval de Wet geluidhinder.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven