Ontwerpomgevingsvergunning Grote Haverstraat 2, Harderwijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een ontwerpbesluit hebben opgesteld inzake de volgende aanvraag voor een Omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Ontwerpbesluit:

  • 1.

    Adres: Grote Haverstraat 2 in Harderwijk.

  • 2.

    Activiteit: transformatie Luttekepoortstraat 25, Grote Haverstraat 2, 2-01 t/m 2-19

  • 3.

    Verzonden naar aanvrager op: 22 juli 2024

  • 4.

    Zaaknummer: 02430000168024

  • 5.

    OLO-nummer: 8293255

Ter inzageMet ingang van de dag na publicatie kunt u gedurende zes weken het besluit en bijbehorende stukken bekijken via de link ‘Bekijk documenten’ links op deze pagina. De stukken liggen ook met ingang van de dag na publicatie, gedurende zes weken: van 26 juli tot en met 5 september 2024 (digitaal) ter inzage. U kunt voor het inzien van de digitale stukken contact opnemen met de administratie van het Team Ruimtelijke Dienstverlening van de gemeente Harderwijk. Dit kan telefonische via 0341 411911 of per mail via bouwzaken@harderwijk.nl.

ZienswijzeU kunt tijdens de periode van terinzagelegging eventuele zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking indienen. Zienswijzen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling worden ingediend. Voor informatie en een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke dienstverlening.

U kunt uw schriftelijke zienswijze richten tot: De gemeente Harderwijk t.a.v. Team ruimtelijke dienstverlening, Postbus 149, 3840 AC Harderwijk. Of per mail naar: bouwzaken@harderwijk.nl.

Vermeld in uw zienswijze altijd:

  • 1.

    uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres

  • 2.

    het ontwerpbesluit waartegen u een zienswijze indient, met datum en het zaaknummer van het ontwerpbesluit

  • 3.

    de reden(en) waarom u een zienswijze indient

  • 4.

    de datum van uw zienswijze en uw handtekening

Dient iemand anders namens u de zienswijze in? Stuur dan een machtiging mee. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar. Zijn gegevens staan onder deze brief. Nadat er een besluit genomen is, kunt u beroep indienen bij de rechtbank. U moet dan ook een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

Naar boven