Omgevingsvergunning Bruggestraat 49-2, Harderwijk

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreid)Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een besluit hebben genomen inzake de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Besluit

  • 1.

    Adres: Bruggestraat 49-2 in Harderwijk.

  • 2.

    Activiteit: verbouwen van kantoor (rijksmonument) naar appartementen

  • 3.

    Verzonden naar aanvrager op: 22 juli 2024

  • 4.

    Zaaknummer: 168935/625120

  • 5.

    OLO nummer: 8187285

Inzage stukken

U kunt voor het inzien van het besluit (de digitale stukken) contact opnemen met de administratie van het Team Ruimtelijke Dienstverlening van de gemeente Harderwijk. Dit kan telefonische via 0341 411911 of per mail via bouwzaken@harderwijk.nl.

ProcedureAls u het niet eens bent met het besluit dan kunt u beroep aantekenen tegen dit besluit dit kan bij het Team bestuursrecht van de rechtbank Gelderland in Arnhem, een onafhankelijke rechter.

Hoe beroep indienen:

  • 1.

    schriftelijk, gedagtekend, voorzien van uw naam en adres en ondertekend;

  • 2.

    met vermelding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van uw beroepschrift;

  • 3.

    binnen 6 weken na de datum van bekendmaking van het ontvangen besluit. Bekendmaking gebeurt door toezending of uitreiking van het besluit of door kennisgeving ervan in een dagblad of op een andere geschikte manier;

  • 4.

    bij Team Bestuursrecht van de rechtbank Gelderland in Arnhem. Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U kunt er ook voor kiezen uw beroep digitaal in te dienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Intussen… Indiening van een beroepschrift maakt het besluit niet ongedaan. Het besluit wordt dus op het gebruikelijke tijdstip van kracht. Wilt u toch uitstel van dat tijdstip, dan moet u hiervoor een apart schriftelijk of langs digitale weg verzonden verzoek indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

De griffier van de rechtbank bericht u hierover direct na de ontvangst van uw verzoek verder. De rechter zal op uw verzoek alleen een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven