Besluit buiten behandelingstelling Omgevingsvergunning voor het plaatsen van een nokverhoging en dakkapel (achterkant), Woutersweg 53 te 's-Gravenzande

De gemeente heeft op 22 juli 2024 besloten om de aanvraag met dossiernummer Z2024-00001848 voor een Omgevingsvergunning op locatie Woutersweg 53 te 's-Gravenzande buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende activiteiten:

  • Omgevingsplanactiviteit bouwwerken

Inzien besluit

De buiten behandeling gestelde Omgevingsvergunning ligt tijdens de bezwaartermijn ter inzage. Wilt u inzage, dan kunt u dit aanvragen via het e-mailadres bouwarchief@gemeentewestland.nl

Bedrijven- en OmgevingsContactCentrum

Heeft u vragen over het besluit, dan kunt u deze stellen via het e-mailadres omgevingsloket@gemeentewestland.nl, of tijdens kantooruren op telefoonnummer 14 0174. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van uw vraag ontvangt u direct het antwoord en/of kunt u een afspraak maken.

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u als belanghebbende tot en met 2 september 2024 bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Westland, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Informatie over hoe u bezwaar kunt maken, kunt u terugvinden op www.140174.nl onder het onderwerp bezwaar maken.

Naar boven