Besluit buiten behandelingstelling Omgevingsvergunning voor het wijzigen van een kas naar een stenen gebouw, Poeldijkseweg 26 te Wateringen

De gemeente heeft op 22 juli 2024 besloten om de aanvraag met dossiernummer Z2024-00001790 voor een Omgevingsvergunning op locatie Poeldijkseweg 26 te Wateringen buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende activiteiten:

  • Omgevingsplanactiviteit bouwwerken

Inzien besluit

De buiten behandeling gestelde Omgevingsvergunning ligt tijdens de bezwaartermijn ter inzage. Wilt u inzage, dan kunt u dit aanvragen via het e-mailadres bouwarchief@gemeentewestland.nl

Bedrijven- en OmgevingsContactCentrum

Heeft u vragen over het besluit, dan kunt u deze stellen via het e-mailadres omgevingsloket@gemeentewestland.nl , of tijdens kantooruren op telefoonnummer 14 0174. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van uw vraag ontvangt u direct het antwoord en/of kunt u een afspraak maken.

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u als belanghebbende tot en met 2 september 2024 bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Westland, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Informatie over hoe u bezwaar kunt maken, kunt u terugvinden op www.140174.nl onder het onderwerp bezwaar maken.

Naar boven