Anterieure overeenkomst over grondexploitatie - Karstraat 21 te Huissen

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken op grond van artikel 4.112 Invoeringswet Omgevingswet jo. artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (oud) het volgende bekend: Op 11 juli 2024 is er een overeenkomst over grondexploitatie ex artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening (oud) gesloten. Het gaat over de locatie plaatselijk bekend Karstraat 21 te Huissen, kadastraal bekend gemeente Huissen, sectie E, nummers 2474 en 2475.

Deze overeenkomst heeft betrekking op woningbouw. Voor deze ontwikkeling zal een uitgebreide omgevingsvergunningsprocedure worden doorlopen. In deze overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over de ontwikkeling van het plan, de ruimtelijke procedure en de vergoeding van de kosten die de gemeente maakt. De gemeente sluit deze overeenkomst met de ontwikkelende partij.

U kunt een zakelijke beschrijving van de inhoud van de openbare onderdelen van deze overeenkomst inzien. Dit kan tijdens openingstijden op het gemeentekantoor te Bemmel. Dit is gratis. De zakelijke beschrijving ligt ter inzage gedurende twee weken na de bekendmaking op deze site.

De zakelijke beschrijving bevat informatie over het woningbouwprogramma en de hoogte van de exploitatiebijdrage. De anterieure overeenkomst zelf ligt niet ter inzage.

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de openbare onderdelen van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Naar boven