Aanvraag vergunning voor Jeugdhonk, Zwolsche Diep 7G, Zwolsche Diep 7g, 8321MJ Urk

[Lidwoord] Gemeente Urk heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor Jeugdhonk, Zwolsche Diep 7G op locatie Zwolsche Diep 7g, 8321MJ Urk. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • afwijken van regels in het Omgevingsplan

[Mogelijke toelichting en uitleg over activiteit]. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer U-2024-00000456.

Waarom publiceert [lidwoord] Gemeente Urk dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt bij [lidwoord] Gemeente Urk aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat [lidwoord] Gemeente Urk] u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt [lidwoord] Gemeente Urk een besluit over de aanvraag van de vergunning?

[Lidwoord] Gemeente Urk heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 18 juni 2024. [Lidwoord] Gemeente Urk neemt daarover waarschijnlijk 13 augustus 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert [lidwoord en type decentrale overheid] een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met [lidwoord en type decentrale overheid]. Dit kan via het telefoonnummer [telefoonnummer].

Naar boven