Kennisgeving voornemen wijziging omgevingsplan gemeente Weert ‘TAM-omgevingsplan Hoofdstuk 22a Roermondseweg 10-14’ en ‘TAM-omgevingsplan Hoofdstuk 22b Keenterstraat 2-4’

Burgemeester en wethouders maken gelet op artikel 16.29 van de Omgevingswet en artikel 10.2 van het Omgevingsbesluit bekend dat een wijziging van het omgevingsplan wordt voorbereid voor de hieronder genoemde locaties.

TAM-omgevingsplan Hoofdstuk 22a Roermondseweg 10-14

Het TAM-omgevingsplan heeft betrekking op de voorgenomen herontwikkeling van de locatie Roermondseweg 10, 12 en 14 tot een appartementengebouw met 14 koopwoningen en een ondergrondse parkeerkelder.

In het kader van de participatie informeert de initiatiefnemer de buurt over de voortgang en verdere vormgeving van het planvoornemen.

TAM-omgevingsplan Hoofdstuk 22b Keenterstraat 2-4

Het TAM-omgevingsplan beoogt op de locatie Keenterstraat 2 de functie agrarisch bedrijf om te zetten naar de functie recreatie met daghoreca en dagbesteding, met een beperkte uitbreiding van de bebouwing ten behoeve van deze functies. Binnen de bestaande agrarische functie wordt duurzame voedselproductie beoogd. Op de locatie Keenterstraat 4 wordt het bouwvlak van de functie wonen herbegrensd.

In het kader van de participatie informeert de initiatiefnemer de buurt over de voortgang en verdere vormgeving van het planvoornemen.

Vervolg

Te zijner tijd worden de ontwerp TAM-omgevingsplannen ter inzage gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op de plannen. Via een officiële bekendmaking op de website www.overheid.nl (en ook te bekijken via weert.nl/bekendmakingen) wordt aangekondigd wanneer dat is en hoe men kan reageren.

Weert, 24 juli 2024

Naar boven