Besluit omgevingsvergunning - Wim de Körverstraat 35 Boxmeer

Omgevingswet - Reguliere procedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen.

Voor: het uitbreiden van het GGO gebied in gebouw PP009 en PP076

Locatie: Wim de Körverstraat 35, 5831 AN Boxmeer

DSO-kenmerk: 20240304 00485

Zaaknummer: Z/218645

Verzenddatum besluit: 18 juli 2024

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit en u door dit besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u een bezwaarschrift hiertegen indienen. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. In het bezwaarschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

Het bezwaarschrift kunt u richten aan: College van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave

Mogelijk kunt u een bezwaar digitaal indienen. Raadpleeg hiervoor de website van de gemeente.

Voorlopige voorziening

Bovenstaand besluit treedt in werking, ook al wordt een bezwaarschrift ingediend. Het is mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen.

Het verzoek om voorlopige voorziening kunt u richten aan: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. In bepaalde gevallen is digitale indiening van het verzoek verplicht. Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende een bepaalde periode. Voorwaarde om een voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake moet zijn van een spoedeisend belang.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht). Wij verwijzen daarvoor naar de website www.rechtspraak.nl of u kunt voor informatie hierover terecht bij de griffie van de Rechtbank Oost-Brabant.

Inzage en inlichtingen

Heeft u vragen over het besluit? Stuur hiervoor een e-mail naar info@odbn.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dan kunt u ook de gemeente benaderen.

 

Naar boven