Exploitatieovereenkomst herontwikkeling woningbouwplan ‘De Lelie Noordgouwe’

 

Het college van burgemeester en wethouders geeft, op grond van het bepaalde in artikel 16.138 Omgevingswet (‘Ow’), kennis van de terinzagelegging van de ‘exploitatieovereenkomst herontwikkeling De Lelie Noordgouwe’. Dit is een overeenkomst als bedoeld in artikel 13.13 lid 1 Ow. Wij hebben deze exploitatieovereenkomst gesloten met:

 

Bijzonder Zeeland B.V. (de exploitant), ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 24383034. De exploitant wil op percelen grond aan de Brouwerijstraat in Noordgouwe een project uitvoeren. Deze percelen grond zijn kadastraal bekend gemeente Brouwershaven, sectie D, nummer 242 en nummer 5 (gedeeltelijk) en gemeente Brouwershaven, sectie H, nummer 725.

 

Het project van de exploitant is voor (integrale) herontwikkeling van het woningbouwplan ‘De Lelie Noordgouwe’. De exploitant past in het woningbouwprogramma het aantal woningen aan van 11 naar 8 woningen. De exploitant richt de buitenruimte in die bij het project hoort. De exploitant zorgt ook voor een deel van de herinrichting van de openbare ruimte in een deel van de Brouwerijstraat. Hieronder valt het volgende programma:

 

  • 1.

    het vervangen/vernieuwen van de riolering: hemelwaterafvoer (HWA) en droogweerafvoer (DWA) in een deel van de Brouwerijstraat;

  • 2.

    het her-straten/herinrichten van een deel van de Brouwerijstraat;

  • 3.

    het bouwen van 5 geschakelde en 2 twee-aan-een levensloopgeschikte woningen;

  • 4.

    de verkoop van een bouwperceel voor de bouw van een vrijstaande woning;

  • 5.

    de aanleg van openbare ruimte binnen het exploitatiegebied.

Terinzagelegging

U kunt de zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst met zaaknummer 581533 digitaal opvragen. Dit doet u via het e-mailadres ontwikkelingsbedrijf@schouwen-duiveland.nl. U kunt de zakelijke beschrijving ook via onze website bekijken. De zakelijke beschrijving is 6 weken beschikbaar. Van 22 juli 2024 tot en met 1 september 2024. U kunt de zakelijke beschrijving opzoeken via https://www.schouwen-duiveland.nl/nieuws-en-actualiteiten/zakelijke-beschrijving-van-de-exploitatieovereenkomst-herontwikkeling-de-lelie-noordgouwe.

Naar boven