Bekendmaking ter inzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van een woning op het perceel Walingsdijk 97 te Ursem en hogere waarden ontwerpbesluit Wet geluidhinder .

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken in het kader van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning op het perceel Walingsdijk 97 te Ursem en en hogere waardenbesluit Wet geluidhinder ter inzage ligt. Het gaat om de volgende activiteiten:

1. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

2. Bouwen;

 

Tevens is een ontwerp-besluit hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder vastgesteld voor de te realiseren woning (maximale toelaatbare geluidsbelasting 53 dB) vanwege het wegverkeerslawaai van de weg (Walingsdijk).

Procedure

Het ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-besluit hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder ligt vanaf 24 juli 2024 gedurende zes weken ter inzage. Bij het ontwerp-omgevingsvergunning is ook een ontwerp-ruimtelijke onderbouwing gevoegd. Op grond van het raadsbesluit van 19 december 2022 is onderhavig ontwerpbesluit een categorie van gevallen waarbij géén VVGB benodigd is.

Raadplegen ontwerp-omg evingsvergunning en ontwerp-besluit hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder

U kunt het ontwerp-omgevingsvergunning inzien op het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn of via ons website https://www.koggenland.nl/inzage. Wilt u het ontwerp-omgevingsvergunning inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met dhr. M. Burger van het team beleid, tel. 0229- 548400 voor het maken van een afspraak. Zienswijze indienen Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met dhr. M. Burger van het team beleid, tel. 0229- 548400. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Het online indienen van een zienswijze is ook mogelijk, via https://www.koggenland.nl/zienswijze-indienen.

Naar boven