Verleende Evenementenvergunning

Er wordt een vergunning verleend voor het houden van het “Mega Piraten Festijn” op vrijdag 30 augustus 2024 van 18.30 tot de volgende morgen 01.00 uur, op de locatie het terrein aan de Stationsweg te Oldebroek.

Tevens:

wordt ontheffing verleend op het verbod om een omroepinstallatie danwel apparatuur voor (live) muziek) te gebruiken. Deze ontheffing geldt op vrijdag 30 augustus 2024 van 18.30 tot de volgende morgen 01.00 uur.

(Zaaknummer 71120 – verzenddatum 18 juli 2024)

U bent het niet eens met het besluitNeemt u dan eerst telefonisch contact met ons op via 0525 63 82 00. We nemen dan samen met u ons besluit door. Komen we er niet uit, dan kunt u een bezwaarschrift indienen.

Wilt u weten hoe u een bezwaarschrift indient? Kijkt u dan op www.oldebroek.nl/bezwaar

U kunt uw bezwaarschrift op 2 manieren indienen: • Digitaal. Op www.oldebroek.nl/bezwaar. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. • Per post. Stuurt u uw bezwaarschrift naar:

College van burgemeester en wethouders van Oldebroek Raadhuisplein 1 8096CP Oldebroek

U kunt binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit laten weten dat u het niet eens bent het besluit. Stuurt u het bezwaarschrift niet op tijd? Dan kan het zijn dat uw bezwaar niet wordt behandeld.

Wat schrijft u in uw bezwaarschriftIn het bezwaarschrift zet u:

• Uw naam, adres en telefoonnummer • Een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt • De reden waarom u bezwaar maakt • De datum en uw handtekening

Stuur ook een kopie van deze brief met uw bezwaarschrift mee.

Maakt u namens iemand anders bezwaar? Stuur dan een volmacht mee.

Voorlopige voorzieningAls u een bezwaarschrift opstuurt, dan heeft dit geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. Bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft. Dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. U doet dat door een brief te sturen, met een kopie van uw bezwaarschrift, naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, sector Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Let op! U betaalt administratiekosten (griffierechten) als u de rechter vraagt om een voorlopige voorziening. Op www.rechtspraak.nl leest u hier meer over.

 

Naar boven