Gedeeltelijke intrekking vergunning uitbreiding varkenshouderij Katsberg 3 Meijel 

Het college van burgemeester en wethouders van Peel en Maas heeft op 8 juli 2024 (verzonden op 17 juli 2024) besloten om een omgevingsvergunning voor het uitbreiden van een varkenshouderij op het adres Katsberg 3 in Meijel gedeeltelijk in te trekken. Het college trekt de vergunning gedeeltelijk in, omdat er lange tijd geen van de vergunde activiteiten zijn uitgevoerd. De intrekking is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00001312 en betreft de volgende onderdelen:

 

  • 1.

    bouwactiviteit

  • 2.

    milieubelastende activiteit

     

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 18 juli 2024 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen. Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Front-Office van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid.

 

Bent u het niet eens met dit besluit?

Belanghebbenden kunnen gedurende de inzagetermijn een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Limburg, vestiging Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Dat doet u binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van dit besluit. Daarmee voorkomt u dat het beroepschrift niet meer behandeld kan worden.

 

Het besluit geldt ook tijdens de beroepsprocedure. Als u wilt dat het besluit niet ingaat, kunt u om een voorlopige voorziening of schorsing vragen bij de rechtbank. Dat is een voorlopige beslissing om ons besluit niet in te laten gaan. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, vestiging Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond

 

U kunt ook beroep instellen of een voorlopige voorziening vragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Meer informatie krijgt u bij de rechtbank via telefoonnummer (0475) 35 22 22.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Front-Office van team Vergunningen, Toezicht, Handhaving en Veiligheid. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

 

Panningen, 17 juli 2024

Naar boven