Publicatie ontwerp omgevingsvergunning Hoofdstraat 26

Op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht jo. artikel 4.3 Invoeringswet Omgevingswet en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp van de omgevingsvergunning ‘Herontwikkeling Hoofdstraat 26/St. Odulphusstraat’ van 24 juli 2024 tot en met 3 september 2024 ter inzage.

De ontwerp omgevingsvergunning voorziet in de herontwikkeling van het horecapand aan de Hoofdstraat 26 en in samenhang hiermee de realisatie van een bovenwoning in dit pand en realisatie van vier nieuwe woningen aansluit aan dit pand aan de St. Odulphusstraat, kadastraal bekend gemeente Best, sectie H, nummers 1123, 7029 en 7030.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning kan, met de bijbehorende stukken, vanaf 24 juli 2024 tijdens de openingsuren worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best. Het ontwerp van de omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl./ https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/viewer. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.ovHoofdstraat26-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest/overzicht-bestemmingsplannen.nl.

Zienswijze indienen tegen het ontwerp van de omgevingsvergunning

Van 24 juli 2024 tot en met 3 september 2024 is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp van de omgevingsvergunning. Dit kan schriftelijk, mondeling of digitaal zijn.

1. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best.

2. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar mevr. W. Brouwers/ mevr. S. van Zanten via telefoonnummer 14 0499.

3. Een digitale zienswijze kan worden ingediend via de site: https://www.gemeentebest.nl/formulie- ren/indienen-zienswijze.

Heeft u vragen over het ontwerp van de omgevingsvergunning, neemt u dan contact op mevr. M. de Ruijter/ mevr. S. van Zanten via telefoonnummer 14 0499.

Best, 23 juli 2024

Namens deze:

Burgemeester en wethouders gemeente Best

 

Naar boven