Omgevingsvergunning Sint Annaweg 1a Hedel

Op 18 juli 2024 heeft het college van burgemeester en wethouders (op basis van artikel art. 2.12 lid 1, sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), omgevingsvergunning verleend voor de bouw van een bedrijfsruimte op het perceel Sint Annaweg 1a in Hedel (kadastraal bekend gemeente Hedel, sectie L, nummer 1230).

In het geldende bestemmingsplan "“Buitengebied, herziening 2022 Reparatieplan” heef perceel aan de Sint Annaweg de bestemming 'Bedrijf'. Het oostelijk deel van het bouwvlak heeft de functieaanduiding “bedrijf tot en met milieucategorie 3.1”. het westelijk deel van het bouwvlak heeft de “bedrijf tot en met milieucategorie 2”. Op het gehele perceel is van toepassing de functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf -stalling en parkeren”. Het plan betreft het bouwen van een bedrijfsgebouw geheel ten behoeve van milieucategorie 3.1. Het bestemmingsplan laat dit plan niet toe. Er is met een ruimtelijke onderbouwing aangetoond dat het initiatief passend is binnen het ruimtelijke beleid en er door het initiatief geen belangen onevenredig worden geschaad. Om deze reden wordt met deze vergunning afgeweken van het bestemmingsplan.

Inzien

Het besluit met de daarbij horende bijlagen ligt van 20 juli 2024 tot en met 30 augustus 2024 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeen­tehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het besluit ook vinden op

Het identificatienummer van het vastgesteld bestemmingsplan is NL.IMRO.0263.OV0032-VG01.

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met ons besluit? Omdat voorafgaand aan dit besluit een openbare voorbereidingsprocedure is gevolgd kunt u geen bezwaar maken maar kunt u een beroepschrift indienen bij de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U stuurt dit binnen zes weken na de bekendmaking (= datum verzending) van dit besluit naar de rechtbank. De mogelijkheid van beroep bestaat alleen als u tijdens de voorbereidingsprocedure ook al uw zienswijze hebt ingediend. Hebt u dit niet gedaan, dan kan een beroepschrift alleen als u niet kan worden verweten dat u niet eerder een zienswijze hebt ingediend. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van ons besluit niet op. Als u deze opschorting wilt, dan kunt u de rechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek dient u in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Voor het behandelen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening worden door de rechtbank kosten in rekening gebracht.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de Omgevingsdienst Rivierenland

Bel 0344 579 314 of mail info@odrivierenland.nl

 

Naar boven