Kennisgeving Ontwerp verkeersbesluit Umbriëllaan, Stationsweg en Titanialaan 30km/uur en aanpassen voorrang

Op 19 juli 2024 is het ontwerp verkeersbesluit opgesteld voor aanpassingen aan de Umbriëllaan, Stationsweg en Titanialaan voor het verlagen van de maximum snelheid naar 30km/uur en het aanpassen van de voorrang op de kruising Stationsweg – Umbriëllaan/Stationsplein. Het ontwerp verkeersbesluit is geregistreerd onder zaaknummer 809941

Procedure

Het ontwerp verkeersbesluit ligt voor zes weken ter inzage. Gedurende deze periode kan een ieder een zienswijze indienen. Na de ter inzage termijn neem de gemeente het definitieve verkeersbesluit met inachtneming van de eventueel ingediende zienswijze.

Inzage

U kunt de stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom). Daarnaast zijn de stukken fysiek in te zien op de informatiebalie’s van het Gemeentehuis Dijk en Waard, Parelhof 1, te Heerhugowaard en in de Binding, Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude.

Wilt u uw mening geven?

Voordat het college van burgemeester en wethouders een definitief besluit neemt, wordt het ontwerpbesluit ter inzage gelegd voor een periode van 6 weken, dat is tot en met vrijdag19 juli 2024. De gemeente volgt in dit geval de procedure volgens de artikelen 3: 15 en 3: 16 Algemene wet bestuursrecht.

Het is voor iedereen mogelijk zijn mening te geven over dit ontwerpbesluit. Dat kan door het indienen van een zienswijze tijdens de periode waarin het ontwerpbesluit ter inzage ligt. Een zienswijze kan schriftelijk, per e-mail of mondeling worden ingediend. Wilt u uw zienswijze mondeling toelichten, maak dan eerst een afspraak bij de gemeente via tel. 072 5755555. De gemeente zal, mochten er meer mensen behoefte hebben om een mondelinge zienswijze te geven, mogelijk een hoorzitting organiseren.

De zienswijzen op het ontwerpbesluit zullen worden meegenomen in de definitieve beslissing van burgemeester en wethouders. Op het definitief besluit is alleen beroep mogelijk door diegenen die een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbesluit. (of kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest)

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met dhr. F. Wildenburg, tel 072 5755555, of via e-mail naar

post@dijkenwaard.nI

 

Naar boven