1e gewijzigde aanwijsbesluit gebieden voor belanghebbenden parkeren 2024

Burgemeester en wethouders van Deventer,

 

Gelet op artikel 2 van de Parkeerverordening 2024 met nummer 2023-785,

 

BESLUITEN

 

Het besluit genaamd Aanwijsbesluit gebieden voor belanghebbenden parkeren 2024, zoals vastgesteld bij collegebesluit van 14 november 2023 wordt gewijzigd, door het toevoegen van de straten in voorstad oost en knutteldorp aan de zone buitencentrum zoals weergegeven op kaart 109.24.01.A.D.03.

 

Aan artikel 1 lid 2 worden onderstaande leden toegevoegd:

  • e.

    Voorstad-Oost: het gebied met de volgende straten: Brinkgreverweg, Tamboerslaantje,Bleekdwarsstraat,Nicolaas de Casustraat, Stappestraat,Rielerweg (exacte grens staat op de kaart), Smallepad met aansluitend de Loomanstraat (exacte grens zie kaart), Rozengaarderweg (tot en met het Smallepad). Exacte begrenzing van het gebied is aangegeven op kaart (tekeningnummer 109.24.01.A.D.03);

  • f.

    Knutteldorp: Het gebied globaal omsloten door het Bastion, de Lunet en de Twijgstraat (exacte begrenzing aangegeven op kaart (tekeningnummer 109.24.01.A.D.03)

Aan artikel 2 worden aan Zone Buitencentrum onderstaande locatie toegevoegd:

 

  • Knutteldorp: van 09:00 uur tot en met 20:00 uur, van maandag tot en met zaterdag

Aan artikel 3 wordt onderstaande wijziging doorgevoerd:

 

* zie het 1e gewijzigde aanwijsbesluit parkeerapparatuurplaatsen 2024 met bijbehorende kaart, voor de ligging van de tariefzones

 

Artikel 3 Inwerkingtreding wordt gewijzigd in artikel 4 en aan dit artikel wordt in sub A onderstaande wijziging doorgevoerd:

  • a.

    Dit besluit treedt in werking op 1 november 2024;

  • b.

    Deze wordt aangehaald als “1e gewijzigde aanwijsbesluit gebieden voor belanghebbenden parkeren 2024”.

Aldus besloten in de vergadering van 7 juli 2024

Burgemeester en wethouders van Deventer,

de secretaris,

J.P. Wassens

de burgemeester,

R.C. König

Bijlage: gewaarmerkte kaart (tekeningnummer 109.24.01.A.D.03)

 

 

 

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u daartegen binnen zes weken na de dag van verzending schriftelijk of via het digitaal loket op deventer.nl/bezwaar bij ons een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Houdt u er rekening mee dat bij overschrijding van deze termijn het bezwaarschrift niet inhoudelijk in behandeling wordt genomen. Het bezwaarschrift moet een datum en uw naam en adres vermelden en moet worden ondertekend. Ook vragen wij u het besluit te vermelden waartegen u bezwaar maakt (graag datum en kenmerk van het besluit vermelden).

 

Naar boven