Voornemen tot verkoop perceel

De gemeente Maasgouw is voornemens om een perceel, gelegen aan de Breeweg 25 in Linne te verkopen aan de eigenaar van het aangrenzende perceel.

Omschrijving perceel

De verkoop betreft een gedeelte van een perceel, gelegen aan de Breeweg, vóór huisnummer 25, met een oppervlakte van ongeveer 54 m2, kadastraal bekend gemeente Linne, sectie E, nr. 2490.

Motivatie voorgenomen verkoop

De gemeente is op grond van de navolgende criteria tot de conclusie gekomen dat uitsluitend deze koper

als serieuze gegadigde voor de aankoop in aanmerking komt:

  • -

    Gebruik perceel

Deze koper heeft onderhavige strook gemeentegrond al vele jaren in gebruik

  • -

    Verkoop aan andere partij niet aan de orde

Verkoop van het perceel is uitsluitend aan de orde aan de eigenaar van het aangrenzende perceel. Mocht de voorgenomen verkoop aan deze koper niet doorgaan, dan is verkoop gezien de ligging, aan een andere partij niet aan de orde.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Bent u het niet eens met dit voornemen tot verkoop, omdat u van mening bent ook als serieuze gegadigde in aanmerking te kunnen komen voor de aankoop van deze kavel? Dan kunt u dit melden bij het college van de gemeente Maasgouw. Alleen schriftelijke en gemotiveerde reacties, die binnen 20 kalenderdagen, ingaande de dag na publicatie zijn ingediend, worden in behandeling genomen. Melden zich binnen de genoemde termijn geen andere serieuze gegadigden, dan gaat de gemeente er vanuit uit de voorgenomen gronduitgifte aan de eigenaar van de aangrenzende kavel rechtmatig is.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot het Team Grondzaken van onze gemeente. Per mail bereikbaar op adres wvgrondzaken@gemeentemaasgouw.nl en telefonisch op telefoonnummer 0475852500.

Naar boven