Concept-Richtlijn indicatiestelling huishoudelijke hulp – gemeente Berg en Dal 2024

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het concept van de “Richtlijn indicatiestelling huishoudelijke hulp - gemeente Berg en Dal 2024” voor iedereen ter inzage ligt tot 28 augustus 2024.

De concept-Richtlijn

In deze concept-richtlijn geeft gemeente Berg en Dal aan met welk normenkader zij de indicaties voor huishoudelijke hulp bepaalt.

Inzage

Het concept van de “Richtlijn indicatiestelling huishoudelijke hulp - gemeente Berg en Dal 2024” ligt ter inzage tot en met 28 augustus 2024. De concept-richtlijn is ook te zien op www.officielebekendmakingen.nl.

U kunt de concept-richtlijn opvragen bij Rosanne Dijks via R.Dijks@bergendal.nl en bij John Derks via mailto:h.pesser@bergendal.nlJ.Derks@bergendal.nl of via het algemene telefoonnummer 14024.

Als u geen digitale middelen heeft, dan kunt u op afspraak de concept-richtlijn inzien in het gemeentehuis: Dorpsstraat 1 te Groesbeek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Rosanne Dijks of John Derks van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling via het algemene telefoonnummer 14024.

Zienswijzen

Inwoners van de gemeente Berg en Dal en belanghebbenden kunnen desgewenst een gemotiveerde zienswijze op de concept-richtlijn geven tot uiterlijk 28 augustus 2024. U kunt uw zienswijze richten aan:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal

t.a.v. Rosanne Dijks, afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling

Postbus 20

6560 AA Groesbeek

 

e-mail: R.Dijks@bergendal.nl

 

Naar boven