TAM-omgevingsplan wijzigingsplan Weerhorsterweg 6

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat het TAM-omgevingsplan wijzigingsplan Weerhorsterweg 6 voor iedereen ter inzage ligt vrijdag 19 juli tot en met donderdag 29 augustus 2024. 

Inhoud van het TAM-omgevingsplan

Het TAM-omgevingsplan wijzigingsplan Weerhorsterweg 6 maakt het omzetten van een cultuurhistorisch waardevol agrarisch bedrijfsgebouw naar een woonbestemming mogelijk.

Hierdoor ontstaat één nieuwe woning op dit perceel en blijft het cultuurhistorisch waardevolle pand duurzaam behouden.

Procedure

Het ontwerpbesluit TAM-omgevingsplan wijzigingsplan ‘Weerhorsterweg 6’ heeft van dinsdag 5 maart 2024 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. In deze periode zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Van vrijdag 19 juli tot en met donderdag 29 augustus 2024 liggen het TAM-omgevingsplan en de daarbij behorende stukken ter inzage. Het TAM-omgevingsplan is digitaal in te zien op https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/, via identificatienummer (planidentificatie NL.IMRO.0307.BP00237-0301).

Binnen de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl, of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 070- 426 4426.

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Een eventueel beroep schorst de werking van het plan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, op bovenstaand adres.

 

Naar boven