Toestemming voor Aanleg bypass PALL-leiding Stein, STE00 A 3538

De gemeente heeft op 1 juli 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000275 voor de aanleg van een pijpleiding vanuit België onder de maas door langs de kern Maasband naar de haven van Stein. Het college heeft besloten de vergunning te verlenen. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

  • het uitvoeren van een werk of werkzaamheden

Rechtsbescherming

De aanvraag en het besluit liggen met ingang van 5 juli 2024 gedurende 6 weken ter inzage en kunnen op afspraak worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis bij team Publiekszaken, Stadhouderslaan 200 te Stein.

Het besluit wordt door ons gepubliceerd op www.overheid.nl en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder kenmerk NL.IMRO.0971.OVPallLeidingSteinDBNL.IMRO.0971.

Tegen het besluit kan met ingang van 5 juli 2024 gedurende 6 weken beroep worden aangetekend. Het beroep kan worden ingesteld door:

- Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

- Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht;

- Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

- De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

Naar boven