Verleende Evenementenvergunning , Junior Wampex Vledder editie 2024, Middenweg 9, 8381 XM Vledder

De Gemeente Westerveld heeft een Evenementenvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor Junior Wampex Vledder editie 2024 aan de Middenweg 9, 8381 XM Vledder.

Inzien vergunning

U kunt de documenten met informatie over de vergunning in het stadhuis bekijken. Kijk op www.gemeentewesterveld.nl/ voor de openingstijden en het adres. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen via telefoonnummer 14 0521.

Niet eens met dit besluit: maak bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u bezwaar maken door binnen zes weken na de datum van de vergunning, uw bezwaarschrift te sturen naar Gemeente Westerveld, de burgemeester, Postbus 50, 7970 AB Havelte.

Aanvragen voorlopige voorziening

In spoedeisende gevallen kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen.

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen

U kunt een verzoekschrift voor een voorlopige voorziening ook digitaal indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD) Kijk op de site voor de voorwaarden.

Naar boven