Vaststelling bestemmingsplan én exploitatieplan ‘Bedrijventerrein Lage Raam’

De gemeenteraad van Boekel heeft in de vergadering van 4 juli 2024 besloten om het bestemmingsplan én exploitatieplan ‘Bedrijventerrein Lage Raam’ (gewijzigd) vast te stellen ten opzichte van het in procedure gebrachte ontwerpplan.

 

Beschrijving

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van circa 6 hectare uitgeefbaar bedrijventerrein gelegen nabij de Randweg.

Met een exploitatieplan worden grondexploitatiekosten verhaald op ontwikkelende partijen in het plangebied. Het vaststellen van een exploitatieplan is voor gemeenten verplicht wanneer onder andere het verhalen van dergelijke kosten niet is verzekerd.

 

Inzage

Het vaststellingsbesluit ligt met ingang van 18 juli 2024 samen met de bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de website https://omgevingswet.overheid.nl/home (IDN: NL.IMRO.0755.BPHBOEKbtlageraam-VA01).

 

Beroep instellen

Gedurende de genoemde termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op een dergelijk verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie over de hoogte kunt u contact opnemen met de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Boekel, 15 juli 2024

Naar boven