Ontwerpbesluit op Omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning, Rijksweg-Zuid 21a, 5856AA Wellerlooi

Voornemen om een vergunning te verlenen voor het bouwen van een woning aan Rijksweg-Zuid 21a, 5856AA Wellerlooi

 

De gemeente Bergen (L) is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor bouwen van een woning aan Rijksweg-Zuid 21a, 5856AA Wellerlooi en betreft de volgende activiteiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de ruimtelijke regels

De stukken liggen van 18 juli 2024 t/m 28 augustus 2024 ter inzage.

Waarom dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Bergen (L) u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met het ontwerpbesluit?

De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt de gemeente Bergen (L) tot uiterlijk 28 augustus 2024, laten weten dat u het niet eens bent met het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. De ontvangen reacties worden beoordeeld bij het nemen van een definitief besluit.

Uw zienswijze tegen het besluit dient schriftelijk en voorzien van een motivering te worden ingediend bij burgemeester en wethouders (Postbus 140, 5854 ZJ Bergen).

U kunt na het maken van een afspraak, de documenten bekijken met informatie over het besluit in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. Bezoek voor de openingstijden, het maken van een afspraak en de contactgegevens de volgende website: https://www.bergen.nl/contact-en-openingstijden.

Heeft u vragen over het besluit?

Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen met de gemeente Bergen (L). Dit kan via het telefoonnummer 0485 34 83 83.

Naar boven