Publicatie verkoop grond Loonseweg ong. te Oploo

De gemeente Land van Cuijk is voornemens om een deel van circa 140 m2 uit het perceel kadastraal bekend, gemeente Oploo, sectie C nummer 6288 te verkopen. Deze percelen zijn gelegen aan de Looonseweg te Oploo en zullen gebruikt worden bij de ontwikkeling van twee woningen.

De percelen worden verkocht aan de eigenaar van het naast gelegen perceel, waarop de woningen gerealiseerd zullen worden. Hij kan daarom aangemerkt worden als enige serieuze gegadigde.  

Volgens het Didam-arrest is het verplicht om dit voornemen tot verkoop te publiceren. Indien u van mening bent dat u gezien kan worden als een gegadigde, kunt u een zienswijze indienen. Dit dient u schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na de datum van deze publicatie te doen.

Uw zienswijze (schriftelijk) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (e-mailadres: gemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. “ZIENSWIJZE Verkoop gronden Loonseweg ong. Oploo zaaknummer Z/43/185226 ”  

Wenst u enkel een nadere toelichting, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@landvancuijk.nl o.v.v. “NADEREToelichting gewenst,Verkoop gronden Loonseweg ong. Oploo zaaknummer Z/24/185226”  

Naar boven