Default Publicatiesjabloon

Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Thermiekstraat 7

De gemeente Beekdalen heeft op 9 juli 2024 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning zaaknr. Z2024-00000827 voor het oprichten van inrichting op- en overslaan drukhouders op locatie Thermiekstraat 7 te Nuth. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend.

Inzage

het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis te Nuth, Deweverplein 1. De inzageperiode is 6 weken en start op 11 juli 2024. Inzage is alleen mogelijk op afspraak.

Procedure

gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierbovengenoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Beekdaelen. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen we u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via gemeente@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088-4502000.

 

Naar boven