Ontwerp omgevingsvergunning Korte Ooststraat 5a Oosterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland maken bekend dat zij een omgevingsvergunning willen verlenen voor het bouwen van een levensloopbestendige woning op het adres Korte Ooststraat 5a te Oosterland. De vergunning is voor activiteiten ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’, ‘bouwen’ en ‘uitweg’. Dit volgens artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo. Het identificatienummer is NL.IMRO.1676.00094BpAwk-va01

Kan ik de stukken bekijken?

Vanaf maandag 8 juli tot en met 19 augustus 2024 kunt u de volgende stukken bekijken.

 

  • 1.

    De aanvraag.

  • 2.

    De ontwerp beschikking

  • 3.

    De ontwerp verklaring van geen bedenkingen.

  • 4.

    De stukken die erbij horen.

De stukken kunt u downloaden.

Waar gaat het over?

Het besluitgebied ligt aan de Korte Ooststraat 5a in Oosterland. Binnen de begrenzing van de bebouwde kom van Oosterland en in de dorpskern. In de uitgangssituatie staat daar een loods. De initiatiefnemer beoogt om de bestaande loods te slopen en een nieuwe levensloopbestendige woning terug in de plaats te realiseren.

Kan ik reageren op dit plan?

Vanaf 8 juli tot en met 19 augustus 2024 kunt u reageren (zienswijze) op de ontwerp beschikking en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen. Dit kan schriftelijk per post of mondeling. Reageren via e-mail is niet mogelijk.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met balie Ruimte en Milieu op (0111) 452 252.

Wat gebeurt er daarna?

Het college van burgemeester en wethouders zal een besluit nemen op de omgevingsvergunning. Ze houden hierbij rekening met de reacties. Na dit besluit kunt u de stukken opnieuw bekijken.

 

Zierikzee, 5 juli 2024

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

 

Naar boven