Vaststelling bestemmingsplan ‘Peelrand ong., Deurne’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 2 juli 2024 het bestemmingsplan ‘Peelrand ong., Deurne’ (NL.IMRO.0762.BP202213-C001) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Voor welk gebied is dit?

Het bestemmingsplan heeft betrekking op Peelrand ong. in Deurne, kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie L, nummer 733 (gedeeltelijk) aansluitend aan Peelrand 2 tot en met 6. De ontwikkellocatie is nu in gebruik als tuin behorende bij Kulertseweg 9 in Deurne. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het team Publiekszaken en Dienstverlening inwinnen of u kunt het bestemmingsplan digitaal raadplegen.

Wat zijn de plannen?

Het bestemmingsplan vormt een nieuw juridisch-planologisch kader voor de bouw van vijf woningen, waarvan een tweekapper en een rij van drie-aaneengebouwde woningen.

Wat ligt ter inzage?

Het vastgestelde bestemmingsplan met de hierbij behorende bijlagen en het raadsbesluit liggen ter inzage. Het bestemmingsplan bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van vrijdag 12 juli 2024 gedurende 6 weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

1. digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl of op www.deurne.nl;

2. op afspraak bij het team Publiekszaken en Dienstverlening (tijdens de openingstijden) in het Huis voor de Samenleving aan de Markt 1 in Deurne. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Wat betekent dit voor u?

Rechtsmiddelen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Om de inwerkingtreding te schorsen kunt u gedurende de beroepstermijn naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is indienen. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Het team Publiekszaken en Dienstverlening is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

Naar boven