Gemeente Rhenen – vergunning c.q. ontheffing (evenement + ontheffing alcoholwet-tijdelijk + tijdelijke verkeersmaatregelen) Beachvolleybaltoernooi Volleybalvereniging Musketiers

 

 

De burgemeester of het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt/maken bekend in de periode van maandag 1 t/m vrijdag 5 juli 2024 de volgende vergunningen c.q. ontheffingen zijn verleend:

 

2 juli 2024

Evenementen - (burg.)

Volleybalvereniging Musketiers = Beachvolleybaltoernooi op zaterdag 31 augustus 2024 van 10.00 uur tot 20.00 uur op het parkeerterrein achter ‘Het Bestegoed’ aan de Tabaksweg in Elst.

 

Ontheffing Alcoholwet (tijdelijk) - (burg.)

Volleybalvereniging Musketiers = schenken/verkopen van zwak-alcoholhoudende dranken tijdens het Beachvolleybaltoernooi in Elst op zaterdag 31 augustus 2024 van 10.00 uur tot 20.00 uur op het parkeerterrein achter ‘Het Bestegoed’ aan de Tabaksweg in Elst.

 

Algemeen

Tijdelijke verkeersmaatregelen; t.b.v.

het ‘Beachvolleybaltoernooi’ wordt het parkeerterrein achter ‘Het Bestegoed’ en het wandel- / fietspad vanaf de Schoolweg naar ‘Het Bestegoed’ in Elst afgesloten voor al het verkeer vanaf vrijdag 30 augustus 2024 vanaf 12.00 uur tot zaterdag 31 augustus 2024 tot 22.00 uur.

 

Tegen definitieve besluiten van het gemeentebestuur kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking van het besluit aan de aanvrager een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen.

Het bezwaarschrift moet gericht worden aan het gemeentebestuur t.a.v. de commissie bezwaarschriften, Postbus 201, 3910 AE Rhenen. Op de enveloppe dient u in de linker bovenhoek te vermelden: “bezwaarschrift”.

In het gemeentehuis kunt u de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen beslissingen van de overheid afhalen. In deze brochure kun u alle informatie vinden over het indienen van een bezwaarschrift.

 

 

 

Naar boven