Bekendmaking Exploitatievergunning en Alcoholwet Arcadia Café VOF

 

De burgemeester van Beek heeft een exploitatievergunning verleend op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening voor het exploiteren van een openbare inrichting en artikel 3 van de alcoholwet, zijnde Arcadia Café VOF.

Voor: het starten van een bedrijf

Locatie: Arcadia Café VOF, Brugstraat 2 6191 KC Beek

Datum melding: 02 juli 2024

Zaaknummer:Z2024-00000199

 

Tegen deze vergunning kan bezwaar worden gemaakt:

 

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na de datum van verzending / bekendmaking van dit besluit hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beek.

 

Het bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

a. naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit, waartegen bezwaar wordt gemaakt;

d. de gronden van het bezwaar.

 

Indien belanghebbende eventueel voor een vergoeding in de kosten van een gegrond verklaard bezwaar in aanmerking wenst te komen, dient dit in het bezwaarschrift te worden aangegeven.

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te treffen, indien onverwijlde spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen (een verzoek om voorlopige voorziening indienen) bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

Burgemeester van Beek,02 juli 2024

Christine Van Basten-Boddin

Naar boven