Nevenfuncties raads-, commissie- en collegeleden en leden rekenkamer

Ingevolge artikel 12 van de Gemeentewet maken raads- en commissieleden openbaar welke andere functies dan het lidmaatschap van de raad en commissie zij vervullen. U kunt hiervoor de website van de gemeente Weert raadplegen: > bestuurlijke informatie (https://gemeenteraad.weert.nl) > organisatie > raads- of commissielid > nevenfuncties.

Ingevolge artikel 41b van de Gemeentewet maken wethouders hun nevenfuncties openbaar en ingevolge artikel 67 van de Gemeentewet maakt de Burgemeester nevenfuncties, anders dan uit hoofde van zijn burgemeestersambt, en de inkomsten uit die functies openbaar. U kunt hiervoor de website van de gemeente Weert raadplegen: > bestuurlijke informatie (https://gemeenteraad.weert.nl) >organisatie> college van B&W > collegelid > nevenfuncties.

Ingevolge artikel 12 en 81e van de Gemeentewet maken voorzitter en leden van de rekenkamer openbaar welke andere functies dan het voorzitter- of lidmaatschap van de rekenkamer zij vervullen. U kunt hiervoor de website van de gemeente Weert raadplegen: > bestuurlijke informatie (https://gemeenteraad.weert.nl) >organisatie> rekenkamer Weert > rekenkamerlid > nevenfuncties.

Weert, 10 juli 2024

Naar boven