Bestemmingsplan Hof van Poederoijen

 

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft in zijn vergadering van 13 juni 2024 het bestemmingsplan Hof van Poederoijen vastgesteld. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld. Daarnaast heeft de gemeenteraad besloten ten behoeve van het kostenverhaal geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om 45 woningen te realiseren (fase 1). In de eerste fase van dit woningbouwproject is ruimte voor 45 woningen, gericht op een diverse doelgroep. De locatie van Hof van Poederoijen ligt in Poederoijen-West

De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op: “De zienswijze leidt wel tot aanpassing van het plan: aan de planregels wordt artikel 6.2.1 lid c toegevoegd”. Geciteerd uit de nota van Zienswijzen.

 

Inzage

Het vastgesteld bestemmingsplan ligt met bijbehorende documenten van donderdag 4 juli 2024 tot en met woensdag 14 augustus 2024 voor iedereen ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl . De informatie vindt u onder bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Omgevingsdienst Rivierenland in Tiel via 0344 579314.

 

 

Naar boven