Bekendmaking Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Utrecht maakt bekend dat zij op 2 juli de Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030 vrijgaven voor inspraak. In 2050 wil Utrecht als stad helemaal circulair zijn. In een circulaire economie bestaat geen afval en gooien we niets weg. Alle onderdelen van een gebouw, een meubel of een kledingstuk zien we als grondstoffen. Deze grondstoffen gebruiken we in de toekomst weer voor andere producten. Dat is goed voor het milieu en ons leefklimaat! In de nieuwe Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030 presenteren we de doelstellingen en inzet om toe te werken naar deze ambitie. Hiermee geven we een vervolg aan de vastgestelde visie Utrecht Circulair 2050. U kunt nu reageren op het voorstel voor de Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030.

Reageren

Iedereen kan tot het einde van de inspraakperiode reageren op de Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030. Schriftelijk kan dat via het e-mail: circulair@utrecht.nl of door een brief te sturen naar de gemeente Utrecht, Postbus 16200 3500 CE Utrecht t.a.v. Johan Boterenbrood, onder vermelding van uw naam, adresgegevens en “Reactie Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030”.

Vervolg

Voor alle reacties die we ontvangen, bekijken we of we de Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030 aanpassen. We laten weten wat we met uw reacties doen. Daarna besluit de gemeenteraad over de Ontwerp-Beleidsnota Utrecht Circulair 2030. Deze definitieve besluitvorming maken we ook weer bekend, maar u kunt daar geen beroep tegen maken. Een beleidsnota bindt alleen de gemeente zelf en heeft geen juridische gevolgen.

Naar boven