Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning, ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit hogere waarde 11 woningen Hemelrijkse ong. te Deurne

De gemeente heeft op 26 juni 2024 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van 11 woningen, waarvan 7 rijwoningen en 2 tweekappers op de locatie Hemelrijkseweg ong. (kad. nr. C4312) in Deurne. De zaak is geregistreerd onder nummer HZ-2023-1014. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Het ontwerpbesluit gaat over de activiteiten:

  • -

     

    Bouw

  • -

     

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

De gemeenteraad van Deurne heeft voor dit plan op 28 mei 2024 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgeven ex artikel 2.27 Wabo juncto artikel 6.5 Besluit omgevingsrecht (Bor). Verder maken burgemeester en wethouders bekend dat is beslist dat voor de activiteit, waarop de aanvraag omgevingsvergunning realisatie 11 woningen Hemelrijkseweg ong. ziet, geen milieueffectrapport moet worden gemaakt.

De voorkeurswaarden voor geluid, zoals aangegeven in de Wet geluidhinder, zullen ter plaatse van een aantal woningen worden overschreden. Omdat geluid reducerende maatregelen onvoldoende doeltreffend dan wel bezwaarlijk zijn, is het noodzakelijk om hogere geluidwaarden vast te stellen. Hiertoe is een ontwerpbesluit hogere waarde opgesteld. 

Inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit hogere waarde geluid zijn opgenomen in de bijlage bij deze publicatie. De stukken geven een beeld van de ontwerpbesluiten. Als u alle stukken wilt inzien, kunt u contact opnemen via het hieronder genoemde e-mailadres of telefoonnummer. De inzageperiode is 6 weken en start op 5 juli 2024.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@deurne.nl of telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning is tevens digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl & www.omgevingswet.overheid.nl. Via ‘Regels op de Kaart’ kunt u het ontwerpbesluit inzien. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0762.OV202309-B001.

Procedure

Zienswijze ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze op de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Zienswijze ontwerpbesluit hogere waarden

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen. U kunt de zienswijze richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Naar boven