Vastgesteld besluit hogere waarde Wet geluidhinder Boerenkamplaan 21 Someren

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het college op 12 december 2023 een besluit hogere waarde als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder heeft vastgesteld ten behoeve van vier te realiseren woningen aan de Boerenkamplaan. Dit besluit houdt verband met het onherroepelijk bestemmingsplan “Boerenkamplaan 21 Someren”.

 

Voorafgaande procedure

Het ontwerpbesluit heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen met ingang van 22 september 2023. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Het definitieve besluit hogere waarde Wet geluidhinder Boerenkamplaan 21 Someren wijkt dan ook niet af van het ontwerp.

 

Stukken ter inzage

U kunt het definitieve besluit inzien. Het besluit kunt u vanaf 5 juli 2024 voor zes weken inzien in het gemeentehuis. Dit kan alleen op afspraak bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het KCC (tel. 0493 494888).

 

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit?

Tot het einde van de inzagetermijn kunt u als belanghebbende beroep instellen tegen dit besluit. Belanghebbenden zijn:

1. een belanghebbende die op tijd een zienswijze heeft ingediend;

2. een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze heeft ingediend.

 

Het beroepschrift wordt verzonden naar de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Aan een dergelijk verzoek zijn kosten verbonden.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een besluit niet. Hiervoor moet de indiener van een bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Aan een dergelijk verzoek zijn kosten verbonden.

 

U kunt uw beroep en eventueel een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen ook digitaal indienen. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen op de website: http://loket.rechtspraak.nl/Burgers

 

Naar boven