Anterieure overeenkomst locatie ‘Hemelrijkseweg, Deurne’

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat er op 16 januari 2024 een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24 lid 1 Wro is afgesloten met de initiatiefnemer van een woningbouwontwikkeling aan de Hemelrijkseweg in Deurne. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie C, nummer 4312. Deze kennisgeving is ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24 lid 3 Wro.

De anterieure overeenkomst heeft betrekking op het realiseren van 11 woningen aan de Hemelrijkseweg in Deurne.

Deze overeenkomst heet een anterieure (voorafgaande) overeenkomst, omdat de overeenkomst is aangegaan voordat de omgevingsvergunning wordt vastgesteld. In de anterieure overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de ontwikkelingen op bovengenoemd perceel, de rechten en plichten als ook over de vergoeding van de kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente voornemens is te verlenen.

Met ingang van 5 juli 2024 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ter inzage.

De zakelijke beschrijving ligt gedurende een periode van 2 weken voor iedereen ter inzage bij het team Publiekszaken en Dienstverlening (tijdens de openingstijden) in het Huis voor de Samenleving, Markt 1 in Deurne. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

U kunt tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst geen zienswijzen of bezwaren indienen.

Meer informatie?

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met het team Publiekszaken en Dienstverlening via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Naar boven